امروزه با توجه به مدرن شدن و پیشرفت تکنولوژی، روز به روز مدل ها و جنس های مختفی از محصولات وارد بازار میشوند. سینک ظرفشویی گرانیتی از محصولات جدید در چند سال اخیر است که با توجه به ویژگی هایی که دارد طرفدارن زیادی در بازار پیدا کرد. سینک های گرانیتی که در بازار وجود دارند از دو نوع جنس ۱_ مواد پلیمری و سنگ ۲_ مواد پلیمری ساخته شده اند که تفاوت آنها از هم کار سختی است. سینک های گرانیتی حاصل از مواد پلیمری و سنگ دارای مقاومت بهتری است و نهایتا دارای قیمت بالاتری هستند. سینک های گرانیتی مطابق با سلیقه ی مشتری دارای رنگ بندی کرم، بژ، مشکی، قهوه ای، سفید و دودی در بازار وجود دارد که بنا به سلیقه و دکوراسیون انتخاب میشود. بعضی از شرکت های تولید کننده به دلیل بالا بردن استحکام و مقاومت سینک از یک لایه ی نانو ضد خش و لک استفاده میکنند که کاربرد بسیار زیادی دارد. در ادامه به معرفی برند های معتبر و سینک گرانیتی با قیمت مناسب میپردازیم.
با توجه به جذب بالای مشتری، تولید کنندگان سینک گرانیتی نیز به کار خود توسعه دادند و انواع سینک گرانیتی را تولید کردند که به دسته های زیر تقسیم بندی میشود.
۱_ سینک گرانیتی توکار: این نوع سینک ها مانند سینک های توکار استیل نصب میگردند و سینی و لبه های سینک از روی کابینت قابل مشاهده است. مزیت اصلی سینک گرانیتی توکار این است که به دلیل ساختار آن، آب نمی تواند به درون کابینت ها نفوذ کند به همین دلیل نیاز به نصاب ماهر و آب بندی حرفه ای پس از نصب ندارد.
سینک گرانیتی توکار ظرافت و زیبایی سینک های زیرکار گرانیتی را ندارد. اما مراقبت و نگه داری از آن آسان تر است.
۲_ سینک گرانیتی زیرکار: سینک زیرکار گرانیتی در آشپزخانه های مدرن بیشتر دیده می شود. زیبایی ظاهری مهم ترین ویژگی سینک های گرانیتی زیرکار است. سینک ظرفشویی گرانیتی زیرکار در دل کابینت جا می گیرد. سپس اطراف آن را با دقت آب بندی می کنند تا از نفوذ آب به درون کابینت ها جلوگیری شود.
برای نصب سینک گرانیتی زیرکار باید حتما از یک نصاب ماهر و متخصص کمک بگیرید. چون اگر آب بندی اطراف سینک درست انجام نشود آب به داخل کابینت و صفحه کابینت اطراف سینک وارد شده و موجب آسیب به کابینت ها میگردد.
مراقبت از سینک ظرفشویی گرانیتی زیرکار نیاز به دقت بیشتری دارد. حتی با وجود آب بندی صحیح باز هم لازم است پس از شستن ظروف اطراف سینک را با دستمال خشک کنید.
۳_ سینک گرانیتی تک لگن: اگر ماشین ظرفشویی دارید و از سینک فقط برای شستن سبزیجات و مواد غذایی استفاده می کنید، یا خانواده کم جمعیتی هستید سینک گرانیتی تک لگن برای شما مناسب است. در این صورت فضای بیشتری به عنوان صفحه روی کابینت در اختیار خواهید داشت.
۴_ سینک گرانیتی دو لگن: اگر خانواده پرجمعیتی دارید و از ماشین ظرفشویی استفاده نمی کنید، باید سینک گرانیتی دو لگن با سینی را انتخاب کنید تا برای شستن، آب کشیدن و خشک کردن ظروف فضای کافی در اختیار داشته باشید.
بعد از تولید سینک گرانیتی و مورد استقبال قرار گرفتن، شرکت های بسیار زیادی شروع به تولید کردند و مانند سینک های استیل تنوع بالایی پیدا کرد. از این جهت قبل از خرید سینک گرانیتی نیاز به تحقیق و بررسی داریم تا بتوان نتیجه گرفت که کدام مارک سینک گرانیتی بهتر است؟ بهترین مارک باید چند ویژگی داشته باشد تا بتوان به عنوان برند خوب معرفی کرد. ۱_ کیفیت عالی و استفاده از مواد اولیه ی مرغوب ۲_ تنوع بالا ۳_ قیمت متناسب با کیفیت
برند هایی که امروزه به عنوان برترین مارک سینک ظرفشویی معرفی شده اند: ونسی _ فونیکس_ smt و گرانیکو میباشند.
حتما با خود فکر کرده اید که قیمت سینک گرانیتی با سینک های استیل تفاوت دارد. بله همانطور که گفته شد سینک های گرانیتی جزء سینک های جدید بازار به شمار میروند و از سنگ طبیعی و پلیمر استفاده میشوند که ۱۰۰ درصد از قیمت بالاتری نیز برخوردار هستند. حدود قیمت سینک های گرانیتی از ۳میلیون شروع شده و تا ۷ میلیون تومان نیز میرسد. بسته به انتخاب نوع و برند قیمت ها متغیر هستند. سینک های گرانیتی ارزان معمولا از دسته مواد پلیمیری و سینک های گرانیتی با قیمت بالاتر از دسته سنگ طبیعی و پلیمر هستند. برای خرید انواع سینک گرانیتی با قیمت و کیفیت عالی با شماره تلفن ۰۹۱۳۷۵۷۶۰۱۲ تماس حاصل فرمایید.